tag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post3508331002687270003..comments2024-03-28T09:42:44.988+01:00Comments on Sol som sol?: Spoiler: Mjöl som mjöl?Emma, Sol som sol?http://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-13432665837169548622016-05-19T14:45:52.028+02:002016-05-19T14:45:52.028+02:00Jodå, det fungerar. Det är bara annorlunda tror el...Jodå, det fungerar. Det är bara annorlunda tror eller inbillar vi oss.Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-47451866478757047562016-05-19T13:55:26.878+02:002016-05-19T13:55:26.878+02:00Jag är säker på att mjölet i Spanien fungerar bra ...Jag är säker på att mjölet i Spanien fungerar bra med. :) Här har de bara torrjäst, men det går ju det med. Man får ta seden dit man kommer helt enkelt, eller så får du hamstra mjöl när du åker hem till Sverige. Mariehttps://www.blogger.com/profile/04394273960055901798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-66709823630516917592016-05-18T13:06:52.451+02:002016-05-18T13:06:52.451+02:00Ja, det där med tilsatt jäsningsmedel?! Har en pås...Ja, det där med tilsatt jäsningsmedel?! Har en påse som jag köpte av misstag, gillar inte tillsatser!<br /><br />Har faktiskt också bullar i frysen, lussebullar! Men vi måste nog ta och äta loss frysen lite för är det som vanligt knökfullt och ändå har man ingen aning om vad man ska äta till middag. Konstig företeelse.Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-58319969927024500482016-05-18T13:01:47.266+02:002016-05-18T13:01:47.266+02:00Jag bakade sist kanelbullar i Julas. Har fortfara...Jag bakade sist kanelbullar i Julas. Har fortfarande kvar i frysen. Visst tycker jag att det är knivigt värre att veta vilket mjöl man ska välja. En del har redan jäsningsmedel i. Ibland lyckas man ibland inte. 50% chans alltså. Bra tips och inlägg. Väntar på inbjudan till bullfesten...biggeroshttp://biggeros.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-65066479656524703522016-05-18T12:04:44.642+02:002016-05-18T12:04:44.642+02:00Det är nog det därmed fingervarmt som är problemet...Det är nog det därmed fingervarmt som är problemet! För hur mycket är det? Man tänker 37 gradeer men det är inne i kroppen det, fingrarna är mycket svalare, kring 30 grader. Och så har man olika temp hela tiden beroende på vad man gjort och hur man mår. Så stoppa ned en termometer i vattnet i stället! Har du en lös som hänger i kylskåpet? Ta den!Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-60816512110226702002016-05-18T11:56:30.897+02:002016-05-18T11:56:30.897+02:00Jag kommer skriva in alla värden på förpackningarn...Jag kommer skriva in alla värden på förpackningarna. Kanske du kan jämföra och se om det stämmer in med det hos er? Det vore ju intressant.Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-91150107106171692862016-05-18T11:48:48.863+02:002016-05-18T11:48:48.863+02:00Lycka till!
Det är konstigt det där med mjöl. Här ...Lycka till!<br />Det är konstigt det där med mjöl. Här i UK beter det sej också annorlunda.Lena i Waleshttps://www.blogger.com/profile/09920193058190190927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-2599589183277563042016-05-18T11:17:54.927+02:002016-05-18T11:17:54.927+02:00Haha, du känner inte mig märker jag! :D
Men varmt ...Haha, du känner inte mig märker jag! :D<br />Men varmt välkommen hit.Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-5779009378016048212016-05-18T11:15:31.253+02:002016-05-18T11:15:31.253+02:00Det är ingen som bryr sig om stavfel, det är inneh...Det är ingen som bryr sig om stavfel, det är innehållet som räknas :) Kvinnotankarhttps://www.blogger.com/profile/12135678694036146267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-58666482962095645112016-05-17T22:15:32.621+02:002016-05-17T22:15:32.621+02:00Ser jag jäst i ett recept så går det bort (fast de...Ser jag jäst i ett recept så går det bort (fast det där brödet såg väldans gott ut!) Månntro om jag har en felaktig kroppstemperatur? Klarar inte "fingervarmt"...<br /><br />Men å andra sidan är jag rätt klantig med bakpulver också:<br /><br />https://amacasa.wordpress.com/2011/10/08/dont-try-this-at-home-2/<br /><br />:-DAma de casahttps://www.blogger.com/profile/05037832930968506848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-84405258204131965952016-05-17T22:12:46.009+02:002016-05-17T22:12:46.009+02:00Ingen som har sett/kommenterat mitt stavfel i rubr...Ingen som har sett/kommenterat mitt stavfel i rubriken, förresten! Spolier...<br /><br />Måste genast ändra!!!Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-78544448855554745042016-05-17T22:11:50.504+02:002016-05-17T22:11:50.504+02:00Ja, det här ska bli spännande! Ge mig någon dag ti...Ja, det här ska bli spännande! Ge mig någon dag till bara!Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-60535280667254232782016-05-17T22:08:50.809+02:002016-05-17T22:08:50.809+02:00Hej! Vilken tur jag har. Undrade just igår hur mjö...Hej! Vilken tur jag har. Undrade just igår hur mjölet är i Spanien. Och här bjuder du på en vetenskaplig test! Detta följer jag med spänning. /LenaJSyglädje & Reslusthttps://www.blogger.com/profile/10530391399472724197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-50170685602387597392016-05-17T21:40:20.070+02:002016-05-17T21:40:20.070+02:00Men det är nästan enklare med jäst... Det är inte ...Men det är nästan enklare med jäst... Det är inte lika känsligt och exakt som bakpulverbakning.<br /><br />Men om du skulle våga dig på att stoltsera så kan du nästan inte misslyckas med de vridna baguetterna:<br />http://tomatsomtomat.blogspot.com.es/2015/02/vridna-matbrodbaguetter-och-grissini.htmlEmma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-89365405000129096442016-05-17T18:19:35.898+02:002016-05-17T18:19:35.898+02:00Oavsett vilket mjöl som används så misslyckas jag ...Oavsett vilket mjöl som används så misslyckas jag med bakning. Tror jag? Har inte bakat på mååånga år. Misslyckas alltid! Speciellt om det är jäst inblandat. När jag misslyckas så blir jag sur och grinig. Så för familjefridens skull överlåter jag nuförtiden bakningen till experterna och köper mitt bröd.<br /><br />Men jag ser fram emot dina tester! :-)Ama de casahttps://www.blogger.com/profile/05037832930968506848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-35758321803659484142016-05-17T18:10:53.212+02:002016-05-17T18:10:53.212+02:00Ja, jag har ju dessutom lovat er att jag ska bjuda...Ja, jag har ju dessutom lovat er att jag ska bjuda Herr och Fru Holland på svenska bullar som tack för hjälpen för målningen av muren!<br /><br />Och jag som tycker det är så kul att baka! Och det ska bli riktigt spännande, faktiskt.Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-55999952893038676912016-05-17T18:07:47.814+02:002016-05-17T18:07:47.814+02:00Nä, detbästa är så klart att granska fakta objekti...Nä, detbästa är så klart att granska fakta objektivt! Jag får granska bakningen, de andra får granska bullarna. Jo, jag med så klart!Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-8729917250864080102016-05-17T17:47:32.455+02:002016-05-17T17:47:32.455+02:00Ja, det får det nog bli! Och saft och kaffe har vi...Ja, det får det nog bli! Och saft och kaffe har vi ju hemma också!Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-78890628644578377052016-05-17T16:27:32.728+02:002016-05-17T16:27:32.728+02:00Då är det bara att bjuda på svenska bullar gjorda ...Då är det bara att bjuda på svenska bullar gjorda med spanskt mjöl. Har aldrig bakat någonting och 1 kg vetemjöl håller flera år här hemma. Men är ändå lite nyfiken på skillnaderna mellan mjölsorterna.BPhttps://www.blogger.com/profile/06605611040074274730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-23425887715425299752016-05-17T15:08:44.518+02:002016-05-17T15:08:44.518+02:00Inga halvmesyrer där inte. Ska mjölet undersökas s...Inga halvmesyrer där inte. Ska mjölet undersökas så ska det göras ordentligt.<br />En riktig mjölstudie m a o.<br />Jag gillar heller inte när folk bara tycker till utan vetenskaplig grund. <br />Lycka till!Stevehttps://www.blogger.com/profile/16041784175603991691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8225582436764222664.post-32084801089337838912016-05-17T14:27:16.344+02:002016-05-17T14:27:16.344+02:00Då blir det bullfest hos er!
Svar:.Mitt inlägg väc...Då blir det bullfest hos er!<br />Svar:.Mitt inlägg väckte minnen hos dej! :-)yvonnehttp://skningen.wordpress.com/noreply@blogger.com