söndag 22 oktober 2017

Skyltsöndag nr 77 - I matsalen

På arbetsplatser brukar det sitta skyltar av alla de slag och jag kan som Skyltsöndags-bloggare fnissa gillande åt dem och konstatera att det är likadant där jag nu har min anställning. Tyvärr får jag inte fota på alla ställen så vissa skyltar går er förbi men köket borde vara OK.

~ ☺ ~


Det där har jag hört talas om förut. Plastpåsar ska tydligen vara riktigt äckliga! Men jag lovar, kökshandduken och disktrasan på jobbet tror jag är några grader värre ...

~ ☺ ~


Undrar hur många som sprack innan den där lappen kom upp? Jag hade förr några glasskålar och det är bara den största och minsta storleken kvar, de tre storlekarna emellan sprack i mikrovågsugnen. Borde nog ta och kasta locken till dem, kom jag på.

~ ☺ ~


You're welcome ...

~ ☺ ~


Vill man äta lunchen i det fria kan man går upp på taket och njuta av den vackra utsikten mot Sierra Nevada (som har snö på topparna nu) åt ena hållet, Medelhavet åt ett annat och hela Benalmádena åt det tredje. Bara man läser lappen när man måste jobba igen:


~ ☺ ~


Jodå, den skylten sattes upp på förekommen anledning! Då är man nog rätt bekväm på jobbet ...

~ ☺ ~

Vill du se fler skyltningar kan du klicka på etikett Skyltsöndag här i bloggen. Glöm inte bort att kika in på förvaltaren BP's Skyltsöndag! Här är alla medverkare.

14 kommentarer:

 1. En hel del i skyltväg finns att tillgå på en arbetsplats. Jag minns... Jag läser och ler.
  Utsikten, om och när du hinner titta är ju helt ok- Antar att den ingår i förmånerna....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, utsikten är verkligen en förmån! Jag springer upp dit så fort vi har en rast, tar djupa andetag och andas ut. Utsikten är helt makalös! Många av de andra går ut på gatan vid entrén för då slipper de trapporna men nej, jag springer hellre upp och det är jag inte ensam om.

   Radera
 2. Gud såååååååå himla kul att du skyltar trots att du nu är "dubbelarbetande". Det är jag verkligen otroligt tacksam för och jag uppskattar det verkligen ska du veta!!!!!!!!

  Kul att se olika skyltar från ditt nya jobb, å jag kan inte låta bli att tycka att det är ungefär samma skyltar världen över - på olika språk visserligen, men innebörden är densamma.

  Ja, kanske inte direkt sista skylten då, men ändå;-) Utsikten är ju ljuvlig! Är så avis, men är så glad för din skull!!!

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  PS. Tänkte på skylten med plastpåsarna i kylen. PÅ min arbetsplats låg det hur många plastpåsar som helst i kylen. Men en gång i månaden kom det upp en skylt att de skulle kasseras om man inte tog ut dom. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, visst är de desamma. Vilket i sig är rätt intressant: samma visa överallt!

   Det där med plastpåsar höra jag talas om för första gången för några år sedan. Något om att man ställer påsarna här och där så de blir skitiga.

   Radera
 3. Svar: Tack för ditt långa och förklarande svar till min kommentar också:-)

  SvaraRadera
 4. Den typen av "förbudsskyltar" på en arbetsplats är bara så tråkiga.
  Utsikten från takterrassen gillar jag däremot. Lätt att glömma bort tiden och förlänga lunchen där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar skyltar så jag vänder på det: det tråkiga är att de ska behövas i fallen som dessa! Tycker det är självklart att man städar undan efter sig på just de allmänna utrymmena. "Din mamma jobbar inte här" är ju en klassiker.

   Radera
 5. Haha! Hög igenkänningsfaktor med dom där lapparna. Hade en som slog rekord (i mitt tycke) på ett ställe där jag jobbade. Där stod nåt i stil med:
  "När du sitter på toa - lägg av med att sprätta snorkusar på väggarna!"
  Den lappen blev uppsättaren ombedd att ta ned, av nån anledning. Haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min favorit sattes upp av vännen på sista jobbet i Sverige. Har ett foto av den lappen någonstans i rullorna men typ att använd borsten för det är ingen som vill se din skit.

   Radera
 6. Lycka till på nya jobbet och hoppas att du trivs!

  SvaraRadera
 7. Först: grattis till jobbet!!!!!!! Bra gjort att få en anställning så där! Vilken omställning det måste vara för dig! Både att gå till ett heltidsjobb, och så att det är på en spansk arbetsplats. Varmt lycka till!
  Det där med kommentarer ja. Det är verkligen de som gör det värt att blogga. Responsen. Jag sitter med så många fina kommetnarer som jag inte svarat på att jag har slutat publicera inlägg, med mitt eget krav på att jag ska svara på alla kommentarer innan jag skriver i bloggen igen. Därav min frånvaro. Varenda en som skriver en kommentar förtjänar verkligen svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Annika! Fast lite knasigt blir det också om man inte publicerar bara för att man inte hinner ta kommentarerna. Kanske gör vi fel i vår tidsbrist att svara varje enskilt, en del svarar ju kollektivt. Ett bra alternativ om man inte riktigt hinner med men ändå vill svara.

   Radera