lördag 3 februari 2018

Lördagsgodis 2018 vecka 5

Det blir visst en godisbit efter middagen idag! Tre små korta men åh så goda!Godisbit nr 1
Överlevnad! Kamelian jag fick av mamma och pappa för exakt ett år och en dag sedan har mängder med knoppar, fyra har börjat bekänna färg. Hoppas att de inte faller av!

Hur kan jag minnas datumet? Jo, det var ju i går som pappa fyllde jämna år och vi var på el viveros nära oss och köpte en blomma till honom. Och till mig. Grattis till pappsingen!


Godisbit nr 2
Värmande alster! Förra året när mamma och pappa kom hit hade mamma med sig "sockor" till mig som hon köpt av någon kvinna, har för mig att det var något välgörenhetsmässigt.

Alltså, de är inte vackra. Men de är så otroligt charmerande! Och väldigt mysiga att ha på sig när det är ruggigt ute och man kryper upp i soffan. Dessutom så matchar de nagellacket jag har just nu. :D

Godisbit nr 3
Överraskande WhatsApp-meddelanden! En av mina kusiner ska komma till våra breddgrader om någon vecka och frågade om vi ville träffas. Självklart! Vad roligt!

8 kommentarer:

 1. 1. Att du har gröna fingrar har jag ju sett många bevis på. Här kom ytterligare ett:-)

  2. Sockorna - jag vad ska jag säga. Det är ju lite lila så, men huvudsaken är ju att de funkar när det är kyligt. Strunt i designen och hylla funktionen liksom;-)

  3. Vad kul med ett möte med kusinen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja de där sockorna är väldigt udda! Minns inte om det var sonen eller mannen min som lite undrande frågade om jag haft dem på mig när det ringde på ytterdörren. Haha!

   Radera
 2. Ja grattis till pappsen ett par dagar i efterskott nu då - och grattis till dig som har blommor på gång :-)

  Haha! Ja, det syns verkligen att sockorna matchar nagellacket ;-)

  Trevligt med finbesök!

  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det syns verkligen att nagellacket matchar! :D Kanske skulle haft en hand med men det är inte så lätt när man gör en selfie på fötterna.

   Radera
 3. Härligt att familje- och släktbanden övervinner avstånden.

  Att nagellack och raggsockor matchar är inte oviktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä, det är banne mig inte oviktigt! :D Man måste ju hålla en viss nivå på samordnandet!

   Radera
 4. Jag köpte dem för några år sedan av en gammal dam på Ösel som satt vid en rastplats och saluförde sina alster. Jag föll för charmen och det absolut udda och tyckte kanske att jag bidrog till hennes uppehälle.
  Så roligt att gardenian lever och är på väg att blomma. Det var ett annat av mina spontana inköp. Denna egenskap delade jag med min svärmor, din farmor. Men så är det mer än fullt i alla skåp.Kram från mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är charmiga. Mannen min gnällde precis över att han frös om fötterna men det gjorde inte jag!
   Kram

   Radera