torsdag 19 juni 2014

Lite jobbigt är det väl...

En för mig historisk dag: min sista arbetsdag på jobbet!


"Hur känns det nu?"-frågan har jag fått många gånger den senaste tiden och särskilt idag. Och vad svarar man på det...? Jag vet inte riktigt hur det känns, faktiskt. Det närmaste jag kan komma är känslan av sista dagen innan semestern men skillnaden är att då vet man att man kan pusta ut och ta det lugnt medan vi har ett hus som ska tömmas inom en dryg månad. Stressnivån är alltså rätt hög.

Men i alla fall... Det är väl bara att inse, jag har haft fina arbetskamrater! Mamma Loulou (inte min mamma men chefens) kom in speciellt för mig med tårtor och underbara Sabina har hittat på de mest suveräna avskedsgåvorna! För vad ger man till någon som håller på att tömma huset och ger bort åt höger och vänster? Jo, man kollar runt en massa och i ett (OK, det var två) paket så packar man så fint det som man verkligen bör ha med sig på bilresan ned:

Kylväska för flaska, större kylväska (ej med på bild), 
brandsläckare för bil, varningsvästar, snabbkaffe i bilen,
näsdukar och våtservetter - helt perfekt!!!
Helt enkelt perfekt! Och som sagt, de snygga kylväskorna passar vår silverfärgade bil - jag som igår även beställde en silverfärgad takbox!

Jag kommer att sakna er - kanske ni t o m kommer sakna mig. :)

B I N G O !

2 kommentarer:

  1. Grattis till första självvalda uppsägningen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmmm... eller nåt... SKÅL! passar väl bättre, du kommenterade just att bubbelflaskan börjar se tom ut! Puss på mannen min

      Radera