tisdag 1 juli 2014

Bilservice

Å herrejisses!

BILSERVICE!!!

Den måste ju göras innan vi vi sätter oss i bilen och kör nästan 400 mil! Herrejisses! Undrar hur lätt det är nu att få en servicetid, semestrarna har ju börjat.

Känner stressfaktorn stiga lite... Den är ju inte så låg till att börja med.

Vi hade bilen på verkstan i maj och då fick jag en prisuppgift på kommande service, var la jag nu den lappen....? Serviceboken, kanske? Ned till bilen i duggregnet. Amäh! Vaerenurå?! Dörren låses inte upp! Är bilnyckeln trasig? Eller har centrallåset gått sönder? Eller... har bilbatteriet laddat ur? Öppnar bilen och kollar, jo då, batteriet är tomt. SUCK!!! Sedan börjar det där med vem använde bilen sist, har någon pillat på något...? Ingen ska skälla på någon men vem har klantat sig? Och tur vi inte har sålt bilbatteriladdaren än!

När laddaren kopplades på visar displayen att bagageluckan inte har stängts ordentligt för där ligger ett hörn av sätesskyddet i låset så innelamporna har stått på i ... räknar på fingrarna ... fyra dagar. Så det var mitt fel, ok!? Även den bästa gör fel!
(Gillar den formuleringen bättre än "Även den bästa kan göra fel" för det visar ju på att jag ju är bäst!)

I alla fall, åter till bilservicen! Måste ju kolla om priset jag fått är bra och några samtal till verkstäder visar att det är den med dryga tusenlappen, nästan två! Och så får jag fri lånebil, får tid måndag nästa vecka. Perfekt!

Nu duggar det inte längre, det öser! Tänk om man skulle ta och fortsätta med fönstret, har inte satt fast den där rutan vi ... jaja, mannen min var det som gjorde det så fint! ... skar till.
Och att vara på altan när det regnar är helt underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar