lördag 23 september 2017

Lördagsgodis 2017 vecka 38

Här ligger det några mumsiga bitar på handflatan som jag bjuder er på!

Godisbit nr 1
Bada i poolen! Just nu håller sig temperaturen kring 24 grader (medan luften under dygnet pendlar mellan 18 och 28 grader) så det är inte så att man bara ligger och plaskar. Nej, man tvingar sig i, simmar några längder tills kroppen har vant sig och så njuter man en stund och sedan kravlar man sig upp på något uppblåsbart och njuter av solstrålarna!Godisbit nr 2
En himmel som bjuder på vackra mönster!

Godisbit nr 31
En hel vecka med spansk skola! Att sonen är fortfarande på bra humör! Han hade en mindre svacka i tisdags - den klassiska tredje dagen - men sedan var det lugnt igen. Några läxor har han kommit hem med men än är det inte så mycket. Och vi säger till honom varje dag hur duktig han är, hur stolta vi är över honom!

14 kommentarer:

 1. 1. Jo, man tackar! Speciellt om man har haft två "grådagar" och 15 grader. Pool - hahaha:-))))) Så jag njuter lite extra av din lyxiga tillvaro:-)

  2. Jo, jag tackar igen av samma skäl som i ettan;-)

  3. Suveränt med sonen! Men det sa vi ju redan innan, eller hur!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst sa vi det men du vet ... det finns alltid plats för en massa oro i hjärtat. Det spelar liksom ingen roll vad hjärnan säger.

   Poolbadet i dag var lika njutbart och badert, kan jag rapportera!

   Radera
 2. Tack för dessa godisbitar med extra smak.Bara att njuta! Och det ska en väl så mycket som möjligt.

  SvaraRadera
 3. Allra bäst är ju godisbit 31. Sååå härligt att det startat så bra! Lite förvånad över ordningen bara - att tisdagen skulle vara dag nummer 3 och att 31 kommer efter 2? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, det var ju så här att jag skrev en hel lista men så tänkte jag att nä, ni orkar inte med alla 40 godisbitar - jag måste ju tänka på mina läsares vikt! Så jag plockade bort 37 ... Kvar blev då 1, 2 och nr 31.

   Radera
  2. Oj. Nu blev min hjärna överhettad av all den där matematiken! Men jag får väl skylla mig själv... ;-)

   Radera
 4. nr. 1. En riktigt njutbar tillvaro låter det som. Här är poolen gången in i vintervila.
  nr. 2. Häftig bild. Jag trodde först det var en drönarbild av havsytan där nere, men så var det precis tvärtom.
  nr. 3. Roligt att höra. Ni verkar oxå ha hittat rätt väg att stötta honom i sin nya skola. Positiv förstärkning är ett utmärkt sätt att öka motivationen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det trista med pool i svenskt väder är att det ofta är så kort tid som den kan användas om man inte vill slösa en massa pengar på uppvärmningen.

   Jag tog flera bilder den dagen och en av dem ser ännu mer ut som en vattenyta, jag kommenterade även det för mannen min. Visst är det läckert!

   Och visst ska man på alla sätt visa att man älskar någon! Han är ju vårt allt!

   Radera
 5. Det låter som om lufttemperaturen är så att till och med jag skulle stå ut nu ;)
  verkligen läckert mönster på himlen. Tror att jag skulle kunna bli molnstuderare på heltid - det är dumt att det är så dåligt betalt bara ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meteorolog eller fotograf, kanske?

   Jag trodde att himlen här alltid var klart blå. Så jag bedrog mig! Kolla under väder, där finns det ett gäng andra foton på himlen här hos oss.

   Radera
 6. Idag har det även regnat i Jerez. Det tackar vi för och speciellt växterna. Skönt att sonen trivs och att inte läxorna är allt för många i början. Här har temperaturen gått ner till 32 grader men det är fortfarande varmt i solen. Föredrar de svala kvällarna när man kan sitta ute.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regnande lite här också i går men inget att jubla över direkt. Poolen håller som tur är fortfarande 24-25 grader så den är ännu användbar, det är så trist när den inte längre är det.

   Radera