söndag 17 september 2017

Skyltsöndag nr 74 - Bloggfel

Hade inte tänk att vara med denna Skyltsöndag men så satte sig mannen min och tittade på basket på TV så då gick jag. Tänkte att jag kollar väl lite vad alla andra skyltar om en Skyltsöndag som denna.

Men nähäpp. Det skulle jag tydligen inte alls, jag fick upp heldumma skyltar!

Ama de casa

Ännu en ...

Casa Ourika

Konstigt, det är bara vissa  Wordpress-bloggar som den gör så på. Man blir ju genast väldigt nyfiken: varför har Mozilla Firefox klassat dessa två som osäkra? Vad har de skrivit om egentligen?

Bild lånad från knowyourmeme.com

Tror det är den där räven som håller på och biter sig i svansen nu igen!

~ ☺ ~

Detta var ytterligare ett avsnitt i genren Fritt Tolkad Skyltsöndag!

~ ☺ ~

Vill du se fler skyltningar kan du klicka på etikett Skyltsöndag här i bloggen. Glöm inte bort att kika in på förvaltaren BP's Skyltsöndag! Här är alla medverkare.

10 kommentarer:

 1. Den sortens "skyltar" kan göra en människa hur irriterad som helst!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen! Och jag kunde inte tvinga mig igenom heller.

   Radera
 2. Märkligt! Och klart irriterande.
  Jag har kunnat läsa och kommenterat flera wp bloggar idag och då använt Firefox på min MacBookAir. Kanske har det med någon uppdatering hos Firefox att göra att det varit svårt. Men jag har en läsare som just kommenterade att det var svårt att ta sig in via Firefox.
  (Har fått kommentarer idag och vet att många läst min blogg så märkligt är det.)
  Kanske fungerar en annan webläsare bättre. Bara en tanke.

  Vet också att det i en del bloggar, som inte är wp, är svåra att kommentera från Spanien vissa dagar. Vet inte alls varför. Och det oavsett webläsare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du. Det finns för många variabler i dag för att man enkelt ska kunna fixa problemet. Lösa det kan man ju för det gick med Edge, men att få bort problemet? I dag funkade det och det är ju bra men jag vill ju veta varför. Kanske det hjälpte att jag felrapporterade.

   Radera
 3. Hahaha! Nej jag skrattar verkligen åt dina skärmbilder. Har iofs aldrig fått upp sådana själv (tack och lov!!!) men vet precis som det känns ändå. Får ju upp dom på svenska och det inte roligare än på engelska, jag lovar;-)

  Hoppas du fick ordning på internet:-)

  Toppen Emma-skyltning idag med-) Tackar för den och länken:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så frustrerande att få dessa varningar eller felmeddelanden. Man undrar ju vad dessa två hade gjort för att förtjäna dem! Troligen har de (Ama och Ulrika, då alltså) plockat bort det som spärrade för i dag funkade det!

   Radera
 4. Ooops... Jag som har en sån väldigt barntillåten blogg och allt... Skönt att det verkar ha ordnat upp sig! (Kanske beroende på att jag tog bort det där inlägget som hette "Secure Connection Failed"? ;-) )

  Jag gillar att titta på basket. Fast då ska det vara amerikansk NBA-basket på plats i arenan. Eller gillade är nog rättare. Vet inte om jag vill kolla igen efter "överfallet" i Miami ifjol...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du tog bort det!

   Nästa gång får du se till att hamna i en VIP-loge så att du har ryggen fri från fallande människor.

   Radera
 5. Jag får emellanåt dumma skyltar när jag ska kommentera dina inlägg, från min ipad och iphone. När jag har min dator eller gamla Samsungmobil funkar det alltid. Vet inte om det är du eller jag som anses osäker, förmodligen jag. Är väl kanske sedd som en piratkopia från Thailand ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får sluta använda Ipad och Iphone, helt enkelt! :D

   Radera