söndag 8 juli 2018

Skyltsöndag nr 89 - Uppblåst del 2

Har man en pool så ska man ju ha något uppblåst att leka med eller flyta på. Vi köpte ju den där glassen och den är verkligen underbar att slappa på: man ligger så skönt att man nästan somnar!


Så vidare vacker är den ju dock inte, dessutom har de ju som vanligt besudlat ovansidan med en massa ful text, alla de där varningarna och obligatoriska förbuden som ingen bryr sig (om man nu inte händelsevis är Skyltsöndagdeltagare). Och jag fattar fortfarande inte riktigt ...


Man får i alla fall fortfarande läsa medan man använder denna uppblåsbara flyttingest!


Alltså, vi skaffade ju denna för att inte behöva simma!


Och man får fortfarande lyssna på musik med de gigantiska hörlurarna. Eftersom den till vänster inte är förbockad så får man vän inte duscha där man sitter och flyter.


Taskigt, sonen får inte använda den än på ett halvår! Vet inte riktigt hur de som tillverkar flytleksaker för pooler tänker där riktigt ... Merparten av allt används väl mest av just barn?


Vem läser manualen till en uppblåsbar madrass egentligen? Ja, alltså om man inte är Skyltsöndagdeltagare (och som jag älskar att hoppa på andras fel och brister ...)? Jag fattar absolut ingenting av detta! Vad betyder A-rutan? Vad gäller B-rutan, ska man vrida på ventilen? För om de menar att man ska trycka ihop hade det i mitt tycke varit lämpligare med raka pilar mot varandra och kanske rita dit en tumme och ett pekfinger. Ska man trycka in så är det en rak pil inåt. Standard liksom ... Ja, om det nu inte ska skruvas. Men vad händer då?


- ATTANS! Vi måste tömma, vi har blåst upp den i fel ordning!
- Men du sa ju att vi skulle börja med huvuddelen.
- Ja, main section, huvuddelen ...
- Mäh! Spela roll!
- Jo, tydligen för det står ju i manualen att man ska börja med huvuddelen först och sedan .... ähum ... den andra huvuddelen.
- Gör det själv ...!

~ ☺ ~

Detta var ytterligare ett avsnitt i genren Fritt Tolkad Skyltsöndag!

~ ☺ ~

Vill du se fler skyltningar kan du klicka på etikett Skyltsöndag här i bloggen. Glöm inte bort att kika in på förvaltaren BP's Skyltsöndag! Här är alla medverkare.

10 kommentarer:

 1. Så bra det känns att vi lagt poolen i träda i år.

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Tillverkaren av den glassen hade nog dig i åtanke - som deltagare i Skyltsöndag alltså. Vilket roligt bidrag med skyltar jag aldrig sett förut. Men sedan har vi ju ingen pool för glassen heller;-)
  Men hur ni än har gjort/följt instruktionerna så flyter ju glassen alldeles perfekt:-)
  Ett flytande bidrag till Skyltsöndag har jag aldrig fått in förut. Så tusen tack Emma! Stort tack för länken också:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen de är ju rätt iögonfallande de där besudlande varningsskyltarna, ganska obegripliga också. Kul de uppskattas!

   Radera
 3. Med tanke på den beskrivningen tycker jag ni ska vara stolta att ni faktiskt lyckades få ordning på flytetyget utan att tillkalla hjälp ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att både få den uppblåst att och våga använda den!

   Radera
 4. Ha, ha, ha! :)

  PS. Trots snöre och ankare på vår flamingo (som nu är sjösatt) så hade den slitit sig nu i morse så Björn fick hämta den med båt. Ha, ha! Får nog knyta fast den i ett träd så den stannar till festen på lördag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flamingos ska inte stå fastbundna, de ska ju stå där vilda med ett ben i vattnet. Klart den slet sig!

   Radera
 5. Tjugo grader i havet är väl ändå ganska njutbart!!! Älskar flytmadrassen. Min skylt denna söndag också hämtad i Spanien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, 20 grader är inte njutbart ... Några grader till vi gärna ha det.

   Radera