söndag 28 oktober 2018

Skyltsöndag nr 97 - Bilmärke

Att få bilen squishad är ju inte helt ovanligt, framförallt här i Spanien. Ibland går det att fixa genom att banka ut bucklorna och lägga på ett nytt lager färg. Snyggast resultat blir det så klart om man plockar bort alla märken och dekaler innan färgen sprayas på. Sedan ska man sätta dit bokstäverna igen ...


Jaja, bilen verkar ju ha blivit lite squishad igen så det finns nya chanser att få till det.

Om ni blir osäkra på hur det ska stavas ...

~ ☺ ~

Detta bidraget får ni tacka mannen min för. Oftast går det till så här:
- Haha, kolla! säger mannen min och pekar på något vi går förbi.
- Haha! tycker jag också och rotar i handväskan efter mobilen för att ta ett foto.
- Åh nej, varför sa jag något ... Att jag inte lär mig! suckar mannen min för det innebär att då måste han vänta en sekund på mig.

~ ☺ ~

Vill du se fler skyltningar kan du klicka på etikett Skyltsöndag här i bloggen. Glöm inte bort att kika in på förvaltaren BP's Skyltsöndag! Här är alla medverkare.

16 kommentarer:

 1. Haha! Underbar skylt!!!
  Såklart tog du ett foto!
  JA, tänk om det var jag som hjälpte dej att föda på KS i januari 2005, jag jobbade där då, och på natten såklart! Har du inte journalen kvar? Hihi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag tog ett foto, mannen min fick gnälla lite.

   Jo, jag har journalen kvar men undrar om den inte magasinerades. Eller skannade jag in den...? Får kolla!

   Radera
 2. Hahaha! Ungefär så brukar min man också säga. Men är man gift med en bloggare så är man. Min är vid det här laget så bloggdresserad att han förflyttar sig bakåt redan innan jag plockat fram kameran. 10 år i Blogglandia sätter uppenbarligen sina spår;-)

  Himla kul med bilmärket tillika skylten. Love it! Stort tack för detta annorlunda bidrag och länkarna. Du kan hälsa mannen din och tackar honom för att han är så observant:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska hälsa honom! Jag undrar mest hur många ställen vi gått förbi där han hunnit bita sig i tungan ...

   Radera
 3. Skrattar gott! Bra att ha kameran/mobilen i handen för att hinna med.Jag har oftast en kamera i vardera handen...Och mobilen i fickan. Lättåtkomliga.För en del motiv försvinner snabbt.
  Kul skyltning! Och detta med "squishad" bil tror jag är vanligt även i Sverige. Vill till att hänga med och ha kameran beredd. Och dte gjorde du ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En kamera i vardera hand?!? Jisses! Nä, så beredd är jag sällan. Kan ha mobilen i handen ett tag men sedan lägger jag oftast ned den igen.

   Radera
 4. Haha! Hög igenkänningsfaktor här - och underbart duktigt observerat av mannen :-D
  Jag tror att dom som är gifta/sambos med bloggare också utvecklar såna där bloggögon som man får av att blogga själv. Ett sorts medberoende, kan man säga :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va, är Anders så!? Trodde han var helt med på alla noter. Våra noter är lite gälla eller mollstämda ibland men det brukar bli bra inlägg ändå.

   Radera
  2. Jodå, Anders är med på det mesta. Vad jag menade var att han också ser saker som är värda ett blogginlägg. Sen väntar han (hyfsat) tålmodigt tills jag har fotat klart och går (oftast) med på att posera för bloggen också :-)

   Radera
  3. Anders är långt bättre bloggtränad än mannen min! :D

   Radera
 5. Den var ju jättebra!!!! Totoya nästa! Eller varför inte en Vovlo?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja! Eller Hando? Det roliga är också att Hyundai är ju en lek på Honda, de låter nästan likadant och det är meningen.

   Radera
 6. Haha! Så härligt! På något vis så känns det som om det skulle ha kunnat vara jag...har inte sådär jättekoll på bilmärken - inte ens min egen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jamen då vet vi vem som varit i farten!

   Radera