söndag 16 augusti 2015

Resident solbränna

Det är bara att konstatera: jag brukar vara brunare efter tre veckor i Spanien än vad jag nu är efter ett år i Spanien!

När man är på semester så äter man frukost, packar ihop sig och beger sig till stranden eller poolen. Framemot eftermiddagen så inser man att det kanske är dags att gå hem nu, vi måste ju handla lite, duscha och göra oss i ordning och sedan njuta av kvällslivet och restaurangerna i värmen! Och ojdå, jag bidde visst lite röd både på axlar och näsa. Får ta det lite lugnare imorgon... Och oj, vad man gör!

Lånad från andtalkingaboutwhat.com
Nu när man är boende här så sitter man en stund vid datorn och förhoppningsvis gör något vettigt, kanske städar och plockar lite, läser, tittar på tv eller så, går ut och doppar sig i poolen, sätter sig under parasollet och torkar lite, går in och dricker, går ut och rycker något ogräs men det är för varmt, går in och gör lite kaffe... Utestunderna i solen är alltså inte så långa och det syns också för någon direkt solbränna finns inte.

Om några dagar ska jag och sonen sätta oss på planet hem till Sverige. Man brukar ju säga att "halva solbrännan försvinner på planet hem". Det skulle då innebära att man är vanligt blek då alltså när vi kommer fram?

Och vad händer sedan på hemvägen igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar