fredag 27 december 2019

Mina bokmärken - nr 23: Star Wars

Boklysten skriver så här på sin blogg:
"Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det!"

Marcapáginas número 23


De senaste fem-sex åren, ja, sedan vi flyttade hit, så har jag köpt otaliga T-shirtar till sonen med Star Wars-motiv på bröstet. Han har nästan blivit lite känd i skolan för att alltid ha en Star Wars-tröja! Men motiven har ju varit snygga och kvalitén har varit hög medan priset lågt. Perfekt kombination alltså.

Varje gång jag har kommit hem med en tröja till sonen så har mannen min tittat avundsjukt på den. Men vad ska jag göra, de har inte funnits i hans storlekar utan endast Small till X-Large (den senare passar nu sonen). Innan jul fanns det plötsligt ett ställ med T-shirtar modell jättestora, där den minsta var 4XL (vad hände med de vanliga 2- och 3XL?). Väl medveten om att den skulle vara för stor så köpte jag minsta tröjan och mannen min fick äntligen sin egen Star Wars-tröja! Och tittat vilket fint bokmärke som hängde med!

📙

Sonen har ju växt en del och jag hade en röjare i garderoben när vi ändå var tvungna att tömma hela hans rum för ommålning. Det var en ynklig hög med kläder som lades tillbaka. Så under julgranen var det två av de där avskyvärda mjuka paketen till honom. Och visst satt det ett "bokmärke" på hans tröja med:


Oavsett vad man tycker om filmerna, visst är det snygga bokmärken!

📙

Mina tidigare publicerade bokmärken hittar du under etikett Bokmärken.

Vill du se vad andra har mellan sina boksidor så besök gärna Boklysten, BP, Gerd, Hanneles bokparadis, Klimakteriehäxan, Mösstanten och Älskar att läsa. Alla är inte aktiva längre. Saknas någon är det bara att höra av sig.

16 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åh, de kommer ha en så trevlig stund tillsammans!

   Radera
  2. vi såg första Star Wars för 40 år sedan tillsammans ❤️

   Radera
 2. Extra kul med dessa bokmärken om man dessutom gillar filmerna. Och det gör ni ju förvisso. Men även jag, som inte gör det, tyckte bokmärkena piggade upp.
  Här är det barnbarnen och deras mammma och mostersom tycker Star Wars är bra. Och de har nu börjat se om de första filmerna som är lite kult i sammanhanget.
  Fint att mannen nu också fick en "Star Warströja". kan tänka mig att han blev glad. Och är den för stor kanske den går att krympa i torktumlaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man kan ju uppskatta vissa aspekter även om man inte gillar allt!

   Klart att döttrarna och barnbarnen gillar filmerna! Vi var också lite inne på att se om filmerna innan den sista men det fanns inte riktigt tid till det. Mannan min satt däremot i går och såg om Rogue One, en av de fristående filmerna.

   Tröjan var kanske liiiite stor men inte så att det var illa. Han hade en jacka över så det var helt OK. Han var så nöjd med sin egna Star Wars-tröja!

   Radera
 3. Bokmärkena är ju kanoooooon! Bara att köpa fler t-shirts med Star Wars motiv till mannen din och sonen. Bäst att passa på medan de "rätta" storlekarna finns. Å bokmärkena får du ju på köpet - win-win alltså.

  Pratade ikväll med min bästis Yvonne. Hon är ett riktigt Star Wars fan och hade sett filmen med mannen och sönerna igår. Hon gillade filmen och tyckte den var helt i klass med den första. Å hon har hur många t-shirts och sweatshirts med olika Star Wars figurer som helst. Det är hennes man som alltid köper dom åt henne när han reser till USA och Asien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de bra! Riktigt snyggt gjorda, tycker jag. Tyvärr fanns det bara en modell för mannen min, minns inte hur den andra såg ut men jag konstaterade att den skulle han inte bli lycklig över.

   Kul att Yvonne har många hon med!

   Radera
 4. mitt bokmärke:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/12/loch-ness-odjur.html

  SvaraRadera
 5. Snygga bokmärken! Som piggar upp!
  Härligt att du hittade fler T-shirts.
  https://gerd-geddfish.blogspot.com/2019/12/mina-bokmarken-v52.html

  SvaraRadera
 6. Bokmärkena var himla fina. Vad jag tycker om filmerna kan jag inte uttala mig om eftersom jag som sagt var hör till den skaran som inte sett en enda :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, då är det ju bättre att inget säga. :D

   Radera
 7. Tror faktiskt inte jag sett nån av filmerna ... och nån tröja har jag inte heller ... men perfekta bokmärken och extra bra om man är "frälst"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, är man inte något fan av Star Wars-sagan är det ju bara lappar med snyggt tryck på som markerar var man är i boken.

   Radera