söndag 22 december 2019

Skyltsöndag nr 132 - Jul i Plaza Mayor

För den som reagerar så är det rätt preposition i rubriken eftersom Plaza Mayor i det här fallet inte är ett torg utan köpcentrumet som ligger vid Ikea i Málaga.


En del julskyltning var det! En stor gran på torget där det annars brukar vara fullt med hopp- och lekgrejor för barnen.


Den här är säkert superläcker när det är mörkt. Den som ville kunde sätta sig därinne. Det ville inte vi.


Lite annat som säkert också är fint i mörkret.


Den här skyltningen hade nog varit bättre i mörkret den med. I totalmörker.


Målet för utflykten var inte att handla utan vi skulle hit: Cine Yelmo. Vi skulle på bio!
 

Den sista filmen i Star Wars-sagan. Lite sorgligt, faktiskt. Nu har de gjort alla nio. Men det kommer säkert fristående filmer från samma universum.


När vi kom ut hade mörkret lagt sig och från parkeringen kunde man nu se detta på fasaden. Det står WOW FUN XMAS. Undrar vem som kom på det där ... Den borde hitta på något annat.

Oavsett, en julig skyltning och det passar ju så här dan före dan före dopparedan. Troligen kommer det väl en julhälsning sedan om jag hinner. Lika bra att passa på nu att önska er alla en GOD JUL!

~ ☺ ~

Vill du se fler skyltningar kan du klicka på etikett Skyltsöndag här i bloggen. Glöm inte bort att kika in på förvaltaren BP's Skyltsöndag! Här är alla medverkare.

12 kommentarer:

 1. Alltså den där FIATen är ju en absolut stjärna, nästan i dubbel bemärkelse. Sådan alternativ julskyltning gillar jag skarpt. Även julgranen och stjärnan är lagom. Reaskylten däremot är absolut gräslig. Där är vi helt överens!

  Har inte sett en enda Star Wars film, men jag är inte ensam om det. Minns att Susjos kommenterade en gång att hon heller inte sett filmerna. Ooooops, jag vet. Gillade ni filmen?

  Plaza Mayors julskyltning tycker jag var rätt häftig, speciellt de hängande LEDarna. Sedan var texten aningen irrelevant - förutom Xmas då, men ändå.

  Tusen tack för en julig skyltning blandat med Star Wars (cool mix där!) Stort tack för länken också:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag vet att ni är flera som inte sett Star Wars så helt ensam är du inte. Men vi gillade den.

   Radera
 2. Haha! Snyggt parerat där med att förklara prepositionen direkt. Det finns en och annan språkpolis här ute i cyberspace. Inte för att jag är nån sån, men det finns andra... ;-)

  Jag har - likt BP och Susjos - inte sett en enda av Star Wars-filmerna. Kanske dags att göra det nu? Nu får man ju veta hur det slutar också.

  Härlig skyltning!

  Ha en riktigt GOD JUL ni med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, tro inte att ni kan komma här och tro att det är felprepositionerat! (Konstigt, det blev rödkrull!)

   En förutsättning är ju att man ska gilla scifi och lite fantasy om man ska se Star Wars, annars är det nog ganska bortkastad tid. Men man vet ju aldrig!

   Radera
 3. Vilka härliga och häftiga skyltar. Vill även önska dig en riktigt God Jul🎅🎄😍

  SvaraRadera
 4. Ha en riktigt fin julafton och en GOD JUL! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för fin skyltning från PLaza Mayor.(Ja, rEA skylten gillades inte..) Känner igen mig här, dock har jag inte varit här i juletid. Trevligt med filmen. "Mina trupper" har sett den men jag avstod.Är inge
  t fan" av Star Wars men har sett två för att testa. Hjälptes inte.
  Önskar dig och de dina en riktigt God Jul-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, man kan ju inte gilla allt men du har i alla fall provat. (Sedan är frågan om vilka två filmer du såg för de varierar i kvalité mellan de nio.)

   Önskar dig och de dina God Jul också!

   Radera
 6. Känner igen det mesta, men har missat bilen.

  SvaraRadera