tisdag 16 september 2014

Badkläder

När vi kom till Spanien köpte vi efter någon vecka nya badbyxor till sonen. De har använts flitigt i både pool och hav och för någon dag sedan upptäckte jag att herrejisses - de är redan sönderslitna i rumpan av all sanden! Så det var ju bara att leta efter nya.

Till 99% använder jag bikini och jag försöker varva mellan olika modeller för att slippa dessa skarpa solränder, vad det nu heter. Ni vet, man är vit där badkläderna döljt solens framfart och röd/brun där man inte skylt sig. Jag AVSKYR de vita självlysande områdena men har inte kommit så långt som att bli nudist (även om det finns en strand här för det utmed A7 - bilarna kör vääääldigt långsamt förbi).

Bild från Decathlon - det är inte jag på bilden :)
I alla fall... en ny bikini ville jag ha! Och jag hittade en igår - rena rama Star Trek-modellen! Och idag var vi tvungna att åka tillbaka i ett annat ärende så då blev det en Star Trek-baddräkt också!

Jag hade nämligen pratat om baddräkt tidigare, Jag tycker att det är lite jobbigt att dyka i poolen och på vägen upp mot ytan varje gång dra upp byxorna som hamnat vid knäna och rätta till överdelen som inte längre har avsedd verkan.

Rackarns vad spejsad jag kommer vara nu när jag simmar mina längder!

Jäklars... nu måste jag ju simma mina längder - har ingen ursäkt längre...

6 kommentarer:

 1. Hej

  Jättesnygg baddräkt. Jag håller med att det är bättre med baddräkt i vissa lägen. Hittade ingen snygg i somras så jag kompl. med en tankini istället, fast problemet med byxorna kvarstår ju:)

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Du får sätta sådan där spännen som man spänner fast lakan med! :)
   Lakansträckare, heter det visst.

   Radera
 2. Du är så rolig vännen :-) Tänk vilka "problem". Helt underbart att läsa! Här börjar löven gulna och trilla ner... Önskar jag också kunde plaska i poolen :-)
  Kraaam Linapina

  SvaraRadera
 3. Snygg baddräkt! Decathlon är alltid bra och ofta hittar man det man vill ha.
  Just när jag dyker och snorklar eller simmar "mer rejält" vill jag ha en baddräkt. Och numer solar jag aldrig, (har malignt melanom och har solat färdigt) så bikini känns ganska överflödig. Men visst använder jag de jag har. Och några rändner på kroppen hinner det inte bli numer.
  Men jag njuter ändå av spanienlivet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, där blev vi av med en hel del €! Fanns mycket som verkade prisvärt. Mannen min köpte dock sandaler som han inte är så jättenöjd med, jag köpte å andra sidan skor jag är jättenöjd med trots Hallux valgus-opererad fot!

   Radera