tisdag 30 september 2014

Skrivare med skanner-funktion

Jag sa redan innan vi åkte att vi måste ganska omgående köpa en skrivare och skanner, helst kombinerad, så att jag kan skanna in papper och arkivera dem på så sätt i stället för att ha en massa pärmar och högar överallt. Framförallt behövs det ju en skrivare i företaget.

Vi hade lite tur då Worten hade ett erbjudande, att man fick "pengar tillbaka" när man handlade hos dem i förra veckan vilket vi ju gjorde. Så i helgen satt jag och jämförde skrivare och funktioner. Kom fram till en modell men den var självklart slut enl deras hemsida. Så är det ju nästan alltid... Alla vill ha samma sak.

Epson XP-215
Lånat bilden ifrån Epson.

Jag såg ut en annan modell, kom till butiken och där gapade hyllan tom på den också. Då fick det bli modellen under, den har också separata färgkassetter vilket var en av mina kriterier.

Sagt och gjort, med skrivaren under armen (samt lite annat smått och gott som hörlurar och en RÖD mixerstav med en massa tillbehör) åkte vi hem. Installationen av skrivaren gick galant! Ja, ända tills vi kom till momentet skriva ut en testsida...

Va f-n! Vi har inget papper här hemma!

Imorgon ska vi köpa en bunt A4. Och bara just därför att kommer vi inte att ha något som vi måste skriva ut! :)

2 kommentarer:

 1. Så det kan bli....Lycka till med skrivaren! Den är ju nästan nödvändig att ha. Vi tog med en ny Canonskrivare skrivare hit i handbagaget, mest för att eftersom jag inte pratar så mycket spanska, så installerade vi den hemma och såg till att den fungerade bra, så att ingen reklammation skulle behövas. I och för sig är garantin internationell, men det var det där med spanskan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fyllde ju bilen med annat och skrivaren var en stor laser som krånglade så den åkte... Undrar om lillebror tog den? Minns inte...
   I alla fall har vi köpt papper idag!

   Och än fungerar allt med wifi och allt!

   Radera