måndag 29 september 2014

Grill-drömmar

Jag är ingen grillfanatiker men tycker det är gott att äta grillat då och då. I många år tyckte jag att en grill från ICA för 150 kr dög bra för min arma matkonst men sedan begåvade min storebror Grillmästaren mig med en Weber (One Touch Premium 57 cm) och en ny värld öppnade sig! OK, jag är fortfarande inte den som MÅSTE grilla så fort det är en varm sommardag men plötsligt upptäckte jag att jag ju hade kontroll på vad jag gjorde! Det behövde faktiskt inte vara svart på utsidan och rått innanför alt torrt som en barkbit, det gick att få en smaklig stekyta med genomstekt kött!

Jag vet, urusel bild men det gör inget
för det är inget att se i alla fall.
När vi lämnade vårt hus önskade de nya ägarna att vi även skulle lämna kvar grillen vilket jag gjorde - högst motvilligt. Men jag insåg ju själv att vi aldrig skulle fått plats med den i bilen ned.

Här i radhuset vi nu hyr har de förra boende lämnat kvar sin grill och jag kan ju direkt konstatera att det är ju ingen Weber, direkt... Jag grillade i den i lördags och det blev bra och så där men det är ju ingen Weber, direkt...

Satt och skuttade runt på nätet lite nu idag. Undrar vad en Weber kostar här i Spanien, egentligen? Och då råkar jag på den här:

WEBER Master Touch 57 cm Crimson Red
En RÖÖÖÖÖD Weber Grill! Den måste upp på min önskelista till julen! Hela familjen planerar komma ned fira jul här med oss så om en tar locket, en annan tar benen... :)

Jag har alltid sagt att önska sig får man göra - önskan är fri - så länge det inte blir en kravlista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar