lördag 25 januari 2020

Lördagsgodis 2020 vecka 4

Från ett regnigt och hagligt (nej, så kan man visst inte skriva för det blev rödkrull under men det haglade hos oss också i natt fast inte riktigt lika mycket som på andra sidan berget) Spanien, plockar jag fram tre godisbitar ur veckan!


Godisbit nr 1
Lagad ryggsäck! Sonen gör av med ryggsäckar på löpande band, det är tunga packningar de spanska skolbarnen bär på. Den senaste köpte jag för ganska precis ett år sedan och strax före jul sa sonen att den börjat gå sönder i dragkedjan. Det är faktiskt det längsta en ryggsäck har hållit och eftersom tillverkaren TOTTO lämnar fem års garanti (!) på sina produkter kontaktade jag dem. Självklart var denna typ av fel inte under garanti. Ändå kunde jag skicka in den för lagning (det vill säga en ny dragkedja) och på en dryg vecka få den tillbaka - helt utan att betala något! Det är service, det!


Godisbit nr 2
Underbara kommentarer! Utan alla kommentarer hade jag nog aldrig fortsatt att skriva bloggen hur stor skrivklådan än varit och hur mycket jag än säger att det är mest för mig och de mina. Jag blir såååå glad när någon tar sig tiden att skriva något och är det positivt så är det ju helt ärligt så där så jag blir lite extra lycklig. Kommentaren jag fick i veckan, den fick mig att le fånigt från öra till öra! Och alla ni som lämnar kommentarer hos mig ska självklart också ta åt er, ni är ju minst halva anledningen till att det är "outstanding"!

Och i veckan passerade jag 400000 sidvisningar, bara det en godisbit!

Godisbit nr 3
WhatsApp och liknande tjänster! I stunder när man känner extra mycket hur långt borta man är ifrån familjen i Sverige, att då ändå kunna prata med varandra utan att man blir ruinerad. Det är för mig den bästa godisbiten den här veckan.

12 kommentarer:

  1. Härliga godisbitar! Ja, allt ska man ta tillvara på.
    Jag letade egentligen efter ett bokmärke hos dig http://gerd-geddfish.blogspot.com/2020/01/mina-bokmarken-v4.html men jag är glad över ditt godis.
    Önskar dig en fröjdefull lördagskväll! /Gerd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr inga bokmärken men jag klurar emellanåt på det. Rätt som det är kanske det dyker upp något.

      Tack detsamma, Gerd

      Radera
  2. Vilka trevliga godisbitar! Och visst är det mycket positivt som bloggen för med sig. Extra roligt med de som hittar ens blogg och som sedan fortsätter att titta in. Många nya kontakter blir det. Förstår att du blev extra glad över kommentaren.
    WhatsApp använder jag också, riktigt bra. Och "Facetime" förstås, så fint att se barnbarnen och döttrarna när vi pratar.
    Önskar dig en fin helg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det roligt med kommentarerna!
      Facetime vet jag faktiskt inte vad det är. Ah... Apple. Ja, då är det ointressant. 😁

      Önskar dig detsamma!

      Radera
  3. 1. Vilken service. Helt otroligt! Själv hade jag inte ens kommit på idén att kontakta företaget. Bra gjort där!

    2. Ja, ditt Wettex-inlägg slog ju verkligen rekord, och Stellas kommentar är klockren! Hon har så rätt! Du lyckas med att skriva om världens tråkigaste saker (disktrasor, körkort med mera) på ett finurligt och roligt sätt. Varför tror du egentligen att jag läser din blogg? ;-)
    Grattis till 400 000 läsare också!

    3. Måste medge att jag inte använder Skype, WhatsApp - ooooops! Men så har jag ju varken barn, barnbarn eller annan familj att "whatsappa" med. Så jag har en giltig ursäkt;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. När ryggsäcken gick sönder kom jag på att det fanns någon garanti och jag som är ekorre hittade etiketten. Utan den hade jag inte fått hjälp. Men otroligt bra av dem. Och en bra ryggsäck är det dessutom.

      Tack BP! Tänk att en disktrasa kan locka till dessa lovord. Och de förbannade körkorten...

      Om du inte har behov av dessa tjänster så är det ju inte så konstigt att du inte använder dem. Men du vet i alla fall om dem.

      Radera
  4. Mumsiga godisbitar! Verkligen bra service att ni fick ryggsäcken lagad utan kostnad!
    Härlig kommentar från Stella - och alldeles sann!
    WhatsApp har jag aldrig testat - har ju mina nära och kära inom en mils avstånd ...
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är verkligen glad för ryggsäcksservicen!

      Tack!

      Radera
  5. Härligt med såna godisbitar! Kalorifria till yttermera visso! De där gratissamtalen är obegripligt trevliga, WhatsApp och Messenger och det finns visst fler. Önskar dig en skön söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är suveränt med alla dessa gratistjänster!

      Radera
  6. Eloge till företaget som fixade till ryggan! Anders har grapadorat och tejpat sin även inför denna resa. Har letat ny, men inte hittat en som duger och är lika bra som den han har.

    Visst är det roligt med kommentarer och feedback på dom inlägg man knåpar ihop! Grattis till dom 400.000 läsarna - det är du såå värd med dina luriga och kluriga inlägg :-)

    Skype använder jag en hel del. Tycker att det funkar helt suveränt! Men sen har jag såna att skypa till också. I början när vi flyttade ned var det svindyrt att ringa, det är det ju inte längre men vi fortsätter av gammal vana :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. En bra ryggsäck håller man hårt i. Därför får sonen inte ta min när han pajar sina, min tillverkas nämligen inte längre på samma sätt, min har hållit i minst 10 år nu.

      Tack för grattiset!

      Vi har fast telefon men använder inte. Med Masmovil är det svindyrt att ringa utomlands med våra abonnemang. Jag vill ju inte behöva stressa men jag känner hur eurona trillar då. Så tacka för WhatsApp och liknande!

      Radera