torsdag 13 november 2014

How it's made

Det här är verkligen inte relaterat till Spanien men jag måste ändå dela med mig.
Eller jo, jag kan nog vrida till det till Spanien och nya saker: nya TV-kanaler och -program!

Jag tittar inte så mycket på TV längre, sitter ju desto mer vid datorn. :) Men sonen sitter på morgonen och tittar och ÄNTLIGEN har han upptäckt att det finns ju annat än dessa hysteriska barnprogram som man blir så stressad av att se och höra. Han har ÄNTLIGEN hittat Discovery Channel! Och på morgonen går det en serie som heter "How it's made". Vi har har nästan kommit för sent till skolan några gånger för om det är något som jag kan fastna för så är det när man ser hur saker fungerar eller tillverkas!

I den här serien visar de hur allt möjligt tillverkas! Jag tycker det är helt fascinerande att se rullande band och robotar som fyller, borrar, skruvar, vrider, vänder, kastar... Men det är lika fängslande att se någon göra något för hand, hur en armbandsklocka monteras ihop eller en träsko snidas ur en träbit.

Så jag ville bara dela med mig, filmerna som bara är ca 3 minuter var finns på YouTube.

Enjoy!

2 kommentarer:

  1. Jag är ny på din blog så jag skrollar även det äldre inläggen som alltid ger bra tips om det mesta. Tack för det här tipset, det var mitt favoritprogram när vi hade "alla" kanaler på vår TV hemma i Sverige.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! Bläddra på bara. Och roligt med kommentarer.

      Radera