onsdag 23 september 2015

Sand i brallan?

Titta här!

Det där är mina bikinibyxor och sonens badbyxor.

Nu sitter du väl och undrar varför jag visar våra sandiga badkläder. Men det just det jag inte gör! OK, jag visar ju badkläderna men de är inte sandiga. Så här blir det när man inte har sköljt ur badkläderna ordentligt efter varje poolbadsdag. Det där är alltså resultatet av klorets framfart på badkläder inköpta förra året. Varenda liten invävd gummitråd har luckrats upp och det gör att styrseln helt har tappats.

Tänk dig ett par bikinitrosor med gällivarehäng! Nice...

Tur att Decathlon - den stora sportbutiken här i Spanien - hade rea på mängder med badkläder. De sålde bikinisar för ca 1 € per del för några veckor sedan så då plockade jag åt mig en hel del. Nu är jag åter välekiperad vid badert väder.

Om man nu kan kalla det för välekiperad när det handlar om små skygglappar.

Numer tvättas badkläder ur med rent vatten efter varje poolbadsdag och hängs på tork. De där på fotot, de ligger sedan länge i soporna. Är inte så förtjust i gällivarehäng...

3 kommentarer:

 1. Oooo... Sexigt! :-)

  Tack för tipset om badkläder på Decathlon - vi har en sån här på La Zenia Boulevard. Ska kolla där nästa gång det behövs badkläder :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen visst... Det var t o m så att mannen min nte hade någon invändning mot mitt nyinköp!

   Radera
 2. sv: Jag har ingen aning om vad det är för blomma vi har där ute på terrassen, men jag gissar på att det är nån lavendelvariant som vanligt... ;-)

  SvaraRadera