lördag 19 mars 2016

Gästspel på Reseguiden.se

I måndags blev jag kontaktad av Reseguiden, en hemsida där man kan hitta det mesta om att resa. Förutom att där kunna hitta bra och billiga resor och boenden runt om i världen så finns det fullt med tips och inspiration om resmål, hotell och utflykter.

Just nu har de erbjudanden om resor till Solkusten, Costa del Sol, och de ville att jag skulle gästblogga hos dem! Skriva om restauranger, utflykter, badstränder mm.

Vad roligt! Så ärad jag blir!

Men så tänkte jag att det finns så väldigt mycket bra skrivet om just restauranger och utflyktsmål och jag kände inte att jag hade något direkt att tillföra på den biten, inte på en reseblogg i alla fall. Så nej, det tyckte inte jag att jag skulle skriva om. Jag ville skriva om något annat.

Vill ni läsa om vad jag till slut skrev om så finner ni mitt bidrag här.

10 kommentarer:

 1. Mycket bra skrivet! Man ser så mycket mer när man går,åker buss o tåg än om man ska köra eller läsa kartan. Hittar mysiga parker, restauranger o butiker t ex. Kul uppdrag du fick!! ☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Visst gör man det men tyvärr är det ju så att det är ju ändå så smidigt med att ha en egen bil, särskilt om man vill ta sig en liten bit bort.

   Ja, det var jätteroligt! Men svårt att skriva på uppdag. Lite prestationsångset, nu kan jag ju inte rätta eller ändra om något är galet. I alla fall inte lika lätt.

   Radera
 2. Bra och upplysande skrivit!
  Har läst artikeln och försökte kommentera där, men det var alltför krångligt för mej. Synd att de har det så.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Lena.
   Åh, jag blir så sugen på att sy ett lapptäcke igen när jag ser dina skapelser! Nu har jag ju symaskin och allt. Eller nästan allt, saknar tyg.

   Jag hoppas du har en fin helg du med!

   Radera
  2. Hej Lena, jag förstår dig och vi jobbar på att förbättra denna funktion. Jag är medveten om att det kan vara ett steg för mycket för att kommentera hos oss. Hoppas du fick svar på din fråga här i stället! Bästa vårhälsningar Paulina på Reseguiden.se

   Radera
 3. Nu har jag läst dina superbra tips och ett intressant inlägg. Grattis till ditt erbjudande. Spännande värre÷) Jag vet vad det vill säga att köra i Sevilla. Total kaos. Ha det bra=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Ja, det finns några inlägg här i bloggen om bilar och parkeringar. Undrar hur mycket man själv har ändrat körstil!?

   Radera
 4. - Du måste nog parkera "spanskt", uppmanade dottern mig tidigare i dag, då vi försökte hitta parkering i kaoset på nyöppnade IKEA-området här i Umeå... Som vanligt kanonkul att läsa dina inlägg, Emma och toppen att du fick chansen att bredda din läsekrets!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Ja jisses! Spanjorerna vet att parkera de! I Marbella har de så många bilar uppsamlade att de inte får plats med fler så där riskerar man inte längre att få bilen bortforslad.

   Radera